Hey,

Tof dat je je wil inschrijven!
 
Vul hieronder je gegevens en voorkeuren in. Ter bevestiging krijg je een mail met een samenvatting van wat je invulde. Kijk in je ongewenste e-mail als je hem niet direct vindt en stuur een mail naar info@moesland.be als je niets krijgt, want dan is er iets misgelopen. 

Neem je een abonnement? Dan start dat bij het begin van het seizoen, op dinsdag 7 mei. Je krijgt in de aanloop naar die datum een bericht met praktische info om af te halen en de (eerste) factuur met uitnodiging om te betalen. 

Ondertussen ontvang je vanaf nu de wekelijkse nieuwsbrief, zodat je helemaal op de hoogte bent van het reilen en zeilen van de boerderij die je van verse groenten zal voorzien.

Je merkt het: er komt nog heel wat mail-verkeer aan. Voor alle zekerheid kan je dit emailadres (info@moesland.be) toevoegen aan je contactpersonen, zodat de Moesland mails niet in je spam terechtkomen.

Wilde je enkel inschrijven op de nieuwsbrief? Dat kan onderaan het formulier.

Welkom in Moesland! 

Koen
 
* geeft verplicht aan
Of voornamen als je graag als koppel aangesproken wordt
Ook 2 mogelijk
Facturen en de wekelijkse nieuwsbrief worden naar dit mailadres gestuurd.
Wordt enkel gebruikt voor dringende mededelingen. Je kan zelf beslissen om lid te worden van de Whatsappgroep van je afhaalpunt.
Bestel je winterabonnement liefst meteen, dan kan Moesland zaaiingen en plantingen plannen.
Je betaalt 5% extra, die je terugkrijgt als je definitief inschrijft.
Wie zich abonneert voor een pakket, krijgt automatisch de wekelijkse nieuwsbrief.
Email Marketing Powered by Mailchimp