AANMELDINGSFORMULIER 2022

Hey,

Tof dat je je wil inschrijven!

Ondanks de grote vraagtekens en moeilijkheden van dit seizoen, heeft Moesland gelukkig geëngageerde klanten en is seizoen 2021 nog steeds volzet.

Maar je kan je nu al aanmelden voor seizoen 2022, zodat je zeker bent van je plaats. Normaliter begint het nieuwe seizoensabonnement in de eerste week van mei. De prijzen en andere modaliteiten kunnen nog wel licht veranderen volgend seizoen, maar daarvan breng ik je tijdig op de hoogte.

Als je je aanmeldt, contacteer ik je volgend voorjaar om definitief in te schrijven. Hou je mailbox in het oog, zodat je deze communicatie zeker niet mist! Voor alle zekerheid kan je dit emailadres toevoegen aan je contactpersonen, zodat de Moesland mails niet in je spam terechtkomen.

Ondertussen krijg je de wekelijkse nieuwsbrief al opgestuurd, zodat je helemaal op de hoogte blijft.

Vul hieronder je gegevens en voorkeuren in. Ter bevestiging krijg je een mail met een samenvatting van wat je invulde. Kijk in je ongewenste e-mail als je hem niet direct vindt en stuur een mail naar info@moesland.be als je niets krijgt, want dan is er iets misgelopen! 

Wilde je enkel inschrijven op de nieuwsbrief? Dat kan onderaan het formulier.

Groeten van

Koen van Moesland
* geeft verplicht aan
Of voornamen als je graag als koppel aangesproken wordt
Ook 2 mogelijk
Facturen en de wekelijkse nieuwsbrief worden naar dit mailadres gestuurd.
Wordt enkel gebruikt voor dringende mededelingen. Je kan zelf beslissen om lid te worden van de Whatsappgroep van je afhaalpunt.
Hiermee registreer je je emailadres om een nieuwsbrief te ontvangen. Abonnees krijgen automatisch de wekelijkse nieuwsbrief.
Email Marketing Powered by Mailchimp